Evenimente

Evenimente recente

În secțiunea evenimente poți găsi evenimente ce au avut loc în Biserica Adventistă „Betel” din Brașov. Prin programe de calitate, prin slujire autentică sau prin implinirea nevoilor spirituale, ne propunem să oferim un adevărat răgaz sufletesc, descoperind o oază de liniște spirituală.

Program de tineret: „Isus și eu ne-am întâlnit la cruce”

În după amiaza Sabatului din 31 iulie, tinerii bisericii noastre ne-au oferit un tablou plin de emoție a ceea ce s-a întâmplat acum 2000 de ani la crucea de pe Golgota. Retrăind acele momente unice și cruciale din istoria omenirii, sufletul nostru a fost sensibilizat de dragostea infinită a Celui care și-a dat viața pentru noi pentru a ne oferi veșnicia alături de El.

Concert de muzica sacră susținut de Claudiana Călin Rotaru

În după-amiaza Sabatului din 18 iulie am avut privilegiul de a ne închina lui Dumnezeu prin muzica oferită de ansamblul format din Claudiana Călin Rotaru – soprană, Corina Spătariu – vioară, Georgeta Popescu – pian și Ana Maria Sireteanu – flaut. A fost o muzică sacră plină de sensibilitate, care ne-a transmis mult din experiența personala cu Dumnezeu a sopranei Claudiana Rotaru și care a folosit această ocazie pentru a-I aduce toată slava și lauda lui Dumnezeu – Soli Deo Gloria!

Botez – 08 Mai 2021

În Biserica Adventistă „Betel” ne-am bucurat de un botez oficiat de pastorul Mihai Miron. A fost o zi de sărbătoare, o zi plină de emoții de bucurie, o zi în care trei persoane au ales să mărturisească în fața noastră, cât și în fața Universului întreg, atașamentul lor față de Cel care i-a creat și răscumpărat prin sângele Său

advent quartet

Concert Advent Quartet

Acordurile muzicale sublime aduse de către grupul vocal “Advent Quartet” în biserica noastră au avut ca mesaj central dorul după împărăția cerească, promisă și mult așteptată. Concertul a fost marcat atât la început, cât și la final, de cântări înălțătoare de laudă și închinare la adresa Domnului și Mântuitorului nostru scump. Toate piesele interpretate de-a lungul programului ne-au transmis mesaje de încurajare, încredere, statornicie și mângâiere. Un timp frumos oferit de “Advent Quartet”, un timp prețios, un timp în care am putut străbate cu privirea dincolo de orizontul acestei lumi, spre o lume mai bună, în care lacrimi și dureri nu vor mai fi.

amicus

Program AMiCUS

În după-amiaza Sabatului din 17 aprilie, tinerii din AMiCUS Brașov ne-au adus mai aproape de cer prin armonia cântului și al versului lor frumos. Ne-au condus gândurile spre bunătate care „împletită cu dărnicia și facerea de bine este țesătura inimii care apare atunci când îl lăsăm pe Dumnezeu să locuiască în noi”. Mesajul transmis de către ei a fost o invitație de a ne alătura proiectelor lor atât în rugăciune, cât și în dăruire. „Aruncă-ți pâinea pe ape, și după mult timp o vei găsi iarăși!” (Eclesiastul 11:1)

programul copiilor

Programul copiilor

Programul din data de 27 Martie 2021 a fost susținut de către copiii bisericii noastre. Aceștia au prezentat poezii și cântece cu învățături din viața personajului biblic, Noe.

Art Quartet

Concert „Art Quartet”

În data de 20 Martie 2021 am avut privilegiul de a avea in mijlocul nostru grupul vocal „Art Quartet”. Acesta ne-a încântat cu muzică spre lauda lui Dumnezeu.

studiul bibliei

Botez – 20 Februarie 2021

În Biserica Adventistă „Betel” ne-am bucurat de un botez oficiat de pastorul Mihai Miron. A fost o zi de sărbătoare, o zi plină de emoții de bucurie, o zi în care o persoana a ales să mărturisească în fața noastră, cât și în fața Universului întreg, atașamentul lui față de Cel care l-a creat și răscumpărat prin sângele Său.