Despre noi

Despre noi

Este cunoscut faptul că Adventiştii de Ziua a Şaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez şi susţin principii fundamentale de credinţă care izvorăsc din Sfânta Scriptură. De peste 20 ani scopul nostru este de a aprinde sau de a redresa în inima oamenilor pasiunea de a trăi frumos și curat, în armonie cu principiile Eterne așezate în ființa omenească.

Îi motivăm pe oameni să trăiască o viață nouă, o Viață din Belșug. Suntem convinși că Dumnezeu ne-a dăruit totul, pentru ca noi să-i invităm pe cei din jurul nostru să caute liniștea, pacea și fericirea.

multicultural group of people smiling and enjoying church

Comunitatea Brașov „Betel”

Istoria dezvoltării comunității Betel și construirea clădirii în care se desfășoară în prezent serviciile divine s-au orchestrat armonios încă de la primii pași ai dezvoltării proiectului. Încă din perioada anului 1992 comunitatea s-a întrunit și și-a organizat principalele activități la Sala Palatului Culturii din cartierul Steagul Roșu…

Long right arrow Citește mai departe
Glob pamantesc

Biserica mondială

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea consideră că are un rol special în răspândirea mesajului Evangheliei în întreaga lume, fiind prezentă în 212 din cele 235 de țări recunoscute de către Națiunile Unite, publicând prin cele 60 de edituri ale sale în 311 limbi. Sediul central de administrare al tuturor diviziunilor și bisericilor este reprezentat de Conferința Generală…

Săgeată stânga Citește mai departe
Sigla azs

Identitate

Deși provenim din țări și culturi diferite, ne rugăm, citim, cântăm în locuri și limbi diferite, cu toții așteptăm cu nerăbdare Sabatul zilei a Șaptea – Sâmbăta. Cu toții privim spre viitor când Iisus va reveni din nou. Din chiar numele nostru străbate acest dor de advent, dar și de închinare în ziua binecuvântată și sfințită încă de la Creațiune pentru părtășie cu Cel care ne-a creat.

Săgeată stânga Citește mai departe